torsdag 27. februar 2020

Sannheten om folkene bak Facebook-gruppen «Folkeopprøret mot klimahysteriet»



Katta er ute av sekken:

Flere av dem som styrer «Folkeopprøret» er eller har vært aktive i innvandrings- og islamfiendtlige grupper. Der har de kommet med negative karakteristikker av innvandrere og muslimer.

Både grunnlegger Knut Amundsen og administrator Ole Kristian Sivertsen har vært aktive på Facebook-siden til den høyreradikale og islamfiendtlige organisasjonen «Stopp islamiseringen av Norge» (SIAN).

Flere av administratorene og moderatorene har hetset navngitte politikere som Gro Harlem Brundtland (Ap), Erna Solberg (H) og Abid Raja (V).

Noen er aktive i anti-barnevernsgrupper, mens andre bidrar til å spre konspirasjonsteorier om vaksiner.
https://www.faktisk.no/artikler/L2l/innsikt-hvem-styrer-egentlig-folkeopproret-mot-klimahysteriet?fbclid=IwAR2Z015EsGt3X9qhVH4AoPBFGI9LpOzX36zhVoHfYy7b4_a_5ArCBu-qeGc






Mange voksne menn raser i kommentarfeltene, spesielt over innvandring og unge kvinner i maktposisjoner.

"– Ut av dem som ytret seg så stygt at de faktisk ble utestengt vil jeg tippe at minst 9 av 10 var menn over 50 år.

- 9 av 10 av dem som kastes ut av kommentarfeltene er menn over 50 år, sier Øyvind Solstad

For sinte konservative menn er det ikke klimaet som er truet, men en viss type moderne industrisamfunn bygget og dominert av deres form for maskulinitet.

#MeToo-bevegelsen er og en konspirasjon for å angripe mannlig forrang.

Med på lasset har de fått alle konspiratorisk-tenkende som fra før av dyrker andre anti-myndighets-konspirasjonsteorier som chem-trails, anti vaxxing, new world order og barnehjems-konspira osv.

«Folkeopprøret mot klimahysteriet» er sannsynligvis dannet på blind tro og konspirasjonsteorier. Og sinne. Mye sinne. Og hevn.

Det er kanskje ikke så rart. Når man går i Bitcoin-fella:

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Debunking the Caterpillar meme

  To sum up again, this time with the correct numbers: the ICE will still produce 160,000 * 150 = 24 tons of CO 2 the electric car will prod...